Dermalni fileri po MD kodovima

MD KODOVI

Estetska medicina stalno napreduje i javljaju se inovativni načini kako da ostvarimo što bolje rezultate za naše pacijente. Jedna od tih inovativnih metoda svakako jesu MD kodovi i injektovanje hijaluronskih filera po njima.

Zašto koristimo MD kodove ?

MD kodovi omogućavaju doktoru da revitalizuje i podmladi pacijentovo lice na jednostavan i efikasan način sa ciljem postizanja prirodnih rezultata i simetrije celog lica, estetski idealnih proporcija zlatnog preseka.

Šta su MD kodovi ?

MD kodovi su standardizovane i u naučnoj praksi dokazane strukturne tačke na licu, čijim injektovanjem dermalnih filera u njih mi utičemo na dobijanje mlađeg, atraktivnijeg ili ženstvenijeg/muževnijeg izgleda lica. Uvođenjem MD kodova i njihovih obrazaca mi možemo bolje da razumemo kompleksnost izgleda ljudskog lica i napravimo bolji, personalizovani plan estetskih tretmana u cilju željenog poboljšanja izgleda.

MD kodovi na licu

Kako MD kodovi funkcionišu ?

Svaki pacijent ima različite motive, želje i potrebe od estetske medicine. MD kodovi olakšavaju finansijsko planiranje, postupak i plan rada injektora, komunikaciju i strategiju, te izbor odgovarajućeg materijala. Na konsultacijama razgovaramo o sledecim emocionalnim atributima i tome kako bi želeli da izgledate: manje tužno, manje umorno, manje opušteno, manje ljuto, mršavije, mlađe, atraktivnije te ženstvenije/muževnije. Potom pravimo detaljan individualni plan kako da to postignemo na najbolji način harmonizacijom svih struktura lica – čela, srednjeg dela lica, tj. jagodica i brade.

Šta nam MD kodovi omogućavaju ?

Na prvom mestu sigurnost da će se prava količina filera aplikovati na tačno određenom mestu za postizanje željenog rezultata. Za svaki od MD kodova se koristi jasno definisana vrsta samog filera, tačnije filera određene gustine hijaluronske kiseline. Kao rezultat dobijamo poboljšan oblik i strukturu celog lica, eliminaciju kožnih bora i nabora, te poboljšan tonus kože lica.

MD kodovi su siguran izbor da će Vaše lice biti podmlađeno i osveženo na svim strukturnim nivoima.

MD kodovi – estetika lica koja je naučno zasnovana.